Ajatu muusika. S. Rahmaninovi 150. sünniaastapäevaks

Ajatu muusika. S. Rahmaninovi 150. sünniaastapäevaks.

Meie jatkame meie muusikalist reisi ja sügavat muusikamaailma sukeldumist.
Music4U Ühing ei korralda lihtsalt kontserte - me loome võlukunsti hetki, kus
kohtuvad professionaalsed solistlauljad, virtuoossed klaverimängijad ja kogenud
juht. Meie kontsertide eesmärk pole mitte ainult tutvustada kuulajatele õhtu teemaga seotud muusikat, vaid ka jutustada lugusid teose loomise ajaloost, heliloojate loometeest ning nende imelistest elulugudest eesti ja vene keeles. Me soovime jagada põnevaid fakte ja lugusid, et innustada inimesi uurima muusikamaailma sügavamalt ja suurema kirega.

Meie järgmised kontserdid on pühendatud Sergey Rahmaninovi 150-sünniaastapäevale. 

Vokaalkontserditel teie tutvute helilooja romantilistele meistriteostega, nagu “Vokaliis”, “Kirikakrad”, “Uni”, Ära laula, kaunitar, minu juures!”  jt.

Music4U Ühingu eriliseks uhkuseks on meie silmapaistvad solistid, kes on omandanud muusikalise hariduse mitte ainult Eestis, vaid ka Armeenias, Šveitsis, Venemaal ja Soomes. Nende talendid ja professionaalsus aitavad luua meie kontsertidel unikaalseid hetki.

Romansse ja ooperi meistriteoseid esitavad:

metsosopran Zhenya Hovsepyan, kes on uskumatult sametise tämbriga, Savonlinna aastalavastuste ja ka Eesti muusikaprojektide osaline, V. Ignatovi ooperi "Lumi" peaosa "Lumekuninganna" esitaja. Vokaalpedagoog, rahvusvaheliste konkursside laureaat;

bass Stanislav Šeljahhovski, Riikliku Meeskoori (RAM) laulja, rahvusvaheliste projektide Savonlinna ja Eesti muusikaprojektide osaleja, Romeo ja Julia krahvi rollide esitaja Gounod ooperis Soomes ja Eestis, Sida Puccini ooperis "Tüdruk läänest" Rahvusooper Estonias, peaosades - Jõuluvana - ooperis "Talvemuinasjutt" V. Ignatov;

sopran Elena Bebekh on osalenud arvukatel festivalidel ja projektides Eestis, G. Otsale pühendatud 2020. aasta vokaalikonkursi võitja, helilooja V. Ignatovi lasteooperis “Talvemuinasjutt” rolli Lumehelbeke esitaja.

Klaveril - andekas pianist Anna Khachaturyan. Lõpetanud Riikliku Konservatooriumi ja Tallinna Muusikaakadeemia ning on vabariiklike ja rahvusvaheliste konkursside laureaat.

Sergei Rahmaninovi tähelepanuväärne panus on maailmapärandit meloodiliselt ja vaimselt rikastanud.

Ootame teid nautima Rahmaninovi meistriteoseid tema 150. juubeliaastal.

Kontsertid toimuvad:
8. oktoobril Hopneri Majas, Tallinnas ja
29. oktoobril Pärnu Raekoja saalis

Lisakontserte on plaanis ka teistes Eesti linnades.

 
Tulevasi üritusi pole