eCarExpo Tallinn - Elektriautode Mess

Tere tulemast eCarExpole 2023 Tallinnas! Unibet Arena mess toob uuemad elektrilised mudelid rahvale lähemale näituse, loengute ning proovisõitudega.

TUTVU ÄRIKLIENDIPÄEVA PROGRAMMIGA SIIN

------
Toimumisaeg
12.-14. mai 2023
12. mai: Ärikliendipäev
13.-14. mai: Perepäev

Hinnainfo:

Ärikliendipäev veebis / kohapeal
Ärikliendi päevapilet veebis 35€ / 39€ 

Perepäeva piletite hinnad veebis / kohapeal
Tavapilet 10€ / 14€ 
Perepilet (2 täiskasvanut ja kuni 3 last) 15€ / 19€  
Sooduspilet üliõpilane / õpilane / pensionär* 5€ / 9€ 
* Piletisoodustuse saad aktiveerida ostukorvis!

Kõikidele Unibet Arenal toimuvate ürituste hindadele lisandub teenustasu 1.00€/ pilet, mis suunatakse ettevõtte keskkonnasäästlikusse arengusse.
------

eCarExpo 2023 Tallinnas on nii suurepärane austusavaldus kui ka ainulaadne toetus elektriauto huvile Eestis! Kõik huvilised saavad tulla tuleviku autosid laadima, nende kohta õppima või proovisõitu tegema.

Nädalavahetuse perepäevadel on kavas sellised teemad nagu elektriautode ökonoomsus ning laadimine era- ja kortermajades.

  • 3000-ruutmeetrine näituse ja aktiviteediala siseruumis.
  • Suur ala proovisõiduks ning laadimispunkt messihalli tagaküljel.
  • Need, kes ei saa füüsiliselt kohal olla, saavad osaleda virtuaalmessil!

Autod

eCarExpo 2023 Tallinnas on nii suurepärane austusavaldus kui ka ainulaadne toetus elektriauto huvile Eestis. eCarExpo koguperemess "Särtsu täis" arutleb, harib ja inspireerib!

Seminarid

Debatid laiemate ja kitsamate käsitlustega. Ettekanded võtmeisikutelt ja uuringute tulemused – juhitud ärksate moderaatorite poolt. Kõike saab ka virtuaalselt järele vaadata!

Proovisõidud

Suur ala proovisõiduks. Kõik huvilised on oodatud proovisõitu tegema!

Laadimise infrastruktuur

Nii laadimistehnika kui ka päikesepaneelid on messil kuumad teemad.

Targad linnad ja tuleviku transport

Hästi funktsioneerivaks transpordilahenduseks vajame rohkemat kui vaid sõidukeid.

Energia

Kui soodne saab olla päikeseenergia? Mis saab kui kõiki autosid samal ajal laadida – kas on piisavalt võimsust?

Virtuaalmess

Need kes ei saa füüsiliselt kohal olla, saavad üritusest osa võtta digitaalsel messiplatvormil. Lavaprogramm, ettevõtete boksid, seminarid, otsesuhtlus jmt.

Transport ja parkimine

Parkimisvõimalused autoga tulijatele leiab mugavalt otse Unibet Arena külgedelt ja eest, samuti jäävad lähedusse kõrvalasuvate kaubanduskeskuste parklad. Parkimine Arena ümbruses on tasuta, v.a. maja ees asuv parkla, mida opereerib Citypark. Parkimisel palume jälgida vastavat märgistust!

Otse Unibet Arena ees asuvasse “Haabersti” peatusesse toovad soovijaid ka ühistranspordivahendid. Regulaarselt liiguvad kesklinnast Unibet Arenani bussid nr 22 (Vabaduse väljak), 42 (Kaubamaja) ja 43 (Balti jaam)

Ligipääs ratastooliga

Ratastoolis külastajatel palume sissepääsuks majja kasutada pääslat B1, mille kõrval asub ka lift, millega on võimalik liikuda hoone teistele tasanditele.

Juhul kui B1 pääsla on suletud, palume pöörduda A1 pääsla juures asuva turva-keskuse valvelauda või helistada sinna numbril (372) 6 600 290. Turvakeskusest edastatakse vajalik info teenindavale personalile, et abistada ratastoolis külastajat majja pääsemisel.

 
Tulevasi üritusi pole