Rohekonverents „NÜÜD ja 10 aasta pärast“

4. oktoobril toimub Alexela Kontserdimajas rohekonverents „NÜÜD ja 10 aasta pärast“. Meie ümber toimuv paneb meie väärtusi ümber hindama: kas sõjaolukorras jäävad roheteemad tahaplaanile või sõda sunnib meid veel kiiremini otsustama ning tegutsema?

Igal juhul näeme juba täna, et energiakriis on vallutanud terve Euroopa ja roheteemasid sellest lahutada pole võimalik.

Kodanik vs riik – kes peaks olema rohepöörde vedur?

Kliimamuutused, keskkonnakriis ja elurikkuse kadumine paneb inimkonna fakti ette – peame muutma enda elukorraldust või maailm, mida tunneme, lakkab vaikses tempos olemast. Näiteks tuleb täielikult muuta viisi, kuidas energiat ammutame või ühest kohast teisest liigume, kuidas energiat kulutame ja kuidas järgmistele põlvkondalele energiast räägime.

Konverentsi eesmärk on vastata küsimustele, mida peaksime tegema kohe praegu, et tagada elamisväärne elu ka tulevastele põlvedele, ja milline on maailm meie ümber 10 aasta pärast. Kusjuures me ei saa võtta riski ja loota, et äkki midagi ei juhtu. Juhtub. Juba on juhtunud. Meie saame vaid hoogu pidurdada ja rääkida totaalse mõtteviisi muutuse vajalikkusest.

Konverentsi korraldavad Eesti Päevalehe Roheportaal, Alexela Grupp ja Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit.

Vaata täpsemat programmi ja ajakava siit: epl.ee/rohekonverents

Hinnainfo:

Tavapilet 89€

Arve alusel tasumiseks kirjutada: [email protected]

*****

TÄHELEPANU ALEXELA KONTSERDIMAJA KÜLASTAJA!

Kõikide Alexela Kontserdimajas toimuvate sündmuste hinnad sisaldavad teenustasu 0.90€/ pilet, mis suunatakse ettevõtte keskkonnasäästlikusse arengusse.

Lähtuvalt Eesti Vabariigi Valitsuse poolt kehtestatud korraldusest, on alates 03.04.2022 maskikandmine soovituslik kõikidel  siseruumides toimuvatel üritustel. Maskikohustuse soovitus rakendub kõigile, kes on vähemalt 12-aastased.

Palume Teid turvalisuse eesmärgil kanda soovituslikult maski kogu ürituse jooksul.

 
Tulevasi üritusi pole