J-FEST 2022: SHOWCASE EDITION

J-Fest festival toimus esmakordselt 2019. aastal Jõhvis. Festival fokuseerub tantsul, kuid sisaldab endas hulganisti kunste, positiivsust ja energiat. Üritused on ideaalsed eneseväljenduseks ning andekate noortega kohtumiseks. J-Festi eesmärk on erinevate taustatega noorte kokku toomine ning nende barjäärivaba integratsiooni toetamine loometegevuse läbi. J-Fest toimub sellel aastal eelnevatest suuremana, mistõttu hoomab endas ühe ürituse asemel kolm. 

J-Fest 2022: Showcase edition toimub Jõhvi Linnas, Jõhvi kontserdimaja suurel laval. Sellel üritusel saate näha palju eriti eredaid tantsunumbreid, seda sellepärast, et ette astuvad Baltikumi kõige tugevamad meeskonnad võistlevad koos ühel laval.  

J-Fest 2022: Battles toimub Tallinnas, klubis Hall. See üritus eristub oma atmosfääri poolest. Eri-riikidest pärit osalejad võitlevad omavahel parima tantsija tiitli nimel. Näha saab erinevaid tantsustiile ja ka ootamatuid huvitavaid kategooriad ning seda kõike ühel üritusel. 

J-Fest 2022 x Tingz Ball toimub Sveta baaris. Vogue kultuur on epotaaž, mood ja stiil. Kultuuri kõige tugevamad esindajad võrratutes kostüümides, mis vapustab vaatajaid nii visuaalselt kui ka tantsu tehnika poolest. Me kutsume vaatama tulijaid üles kohale ilmuma ürituse temaatikasse käiva fitiga, mis aitab sulanduda ürituse unikaalsesse atmosfääri. 

 
Tulevasi üritusi pole