BAM - Bubbles, Art & Music Festival

27. - 28. mail 2022. aastal toimub BAM – Bubbles, Art and Music Festival. Tegu on kolme osapoole ühisüritusega, mida korraldab Eesti  Sommeljeede Assotsiatsoon (ESA) koostöös Fotografiska ja Macadam Group LLC-ga. BAM toimub Fotografiska alumisel korrusel, Sõltumatu Tantsu Lava ruumides ning nende vahele jäävas siseõues.

Festivali raames saab degusteerida (tasu eest) pakkumisel olevaid vahuveine ja šampanjasid, saab külastada Fotografiska näituseid „The Pet Show”/“Lemmikud”, Pixy Lao, Carla Gannis, Cooper & Gorfer.

Mõlemal päeval ja õhtul on muusika eest vastutamas Macadam Music. Päeval mängivad noored muusikud taustaks, õhtul on tuntud esinejate ja DJ-ga programm.

Reedel, 27.mail
Pärastlõunal ja õhtupoolikul paitab kõrvu Carine Jessica. Õhtul, orienteeruva algusega 21.00 annavad peole hoogu juurde Simone Moreno & Villu Veski, ning kell 23 võtavad teatepulga üle BAM Special Project- Kaire Vilgats, Dagmar Oja & Janno Trump koostöös. Reede õhtu lõpetab meeleoluka tantsumuusikaga DJ Heidy Purga


Laupäeval, 28.mail

Pärastlõunal ja varajasel õhtul loob meeleolu KEA duo. Orienteeruvalt kell 21.00 alustavad oma tuntud headuses Vaiko Eplik & Jaan Pehk/Orelipoiss ning siis jätkab meeolu loomisega Jarek Kasar oma kõlavate riimidega. laupäeva õhtu lõpetab DJ Widenski koos Sofia Rubinaga

Lisaks toimub pop-up näitus „Mitte ainult hedonistlik…“ ja oksjon, mille märksõnadeks on taaskasutus, ringdisain, loovus. Kunstnikud ja disainerid on täiesti vabad looma vahuveini-pudelitest teoseid, kasutades selleks enda valitud tehnikaid. Vahuveinipudelid on siin vaid algmaterjaliks. Loodu võib olla nii vabakunsti looming kui ka funktsionaalne ese uues kuues, samuti seeriad. Kõik loodud esemed pannakse müüki ning pakkumisi saab teha pimeoksjoni vahendusel. Esitlusele tuleb üle paarikümne teose neljateiskümnelt autorilt, üks ilusam kui teine.

BAM on mõlemal päeval avatud:
• kell 14.00 – 23.00 Sõltumatu Tantsu Lava ja siseõu
• kell 14.00 – 02.00 Fotografiska

Piletihinnad külastajatele (sisaldavad külastuse ajal toimuvaid näituseid, kontserte ja stardipaketti vahuveinide degusteerimiseks):

• 9. mai – 28. mai:
o Lühike päev, kell 14.00 – 19.00 29 €
o Pikk päev, kell 14.00 – 02.00 39 €
o Kaks päeva, kell 14.00 – 02.00 59 €

 
Tulevasi üritusi pole