LOTTE ja vana õunapuu saladus

Lasteetenduse „Lotte ja vana õunapuu saladus“ peakorraldaja Ekspress Meedia ja kogu produktsioonitiim otsustasid üksmeelselt lükata 19. ja 20. novembriks planeeritud showd 14.-15. maile 2022 Saku suurhallis.

19. novembriks kl 19 planeeritud etendus on 14. mail kl 17.

20. novembri kl 12 planeeritud etendus on 15. mail kl 12.

20. novembri kl 17 etendus on 15. mail kl 17.

--

Pere ja Kodu ajakiri koos Ekspress Meedia üritusi korraldava tiimiga toob välja Eesti läbi aegade suurima kogupereseikluse  – seda loomulikult koos Lotte ja tema sõpradega. Saku Suurhalli kerkib 2022. aasta maiks ja ainult üheks nädalavahetuseks enneolematu lava, kus mängitakse „Lottet ja vana õunapuu saladust“.

Laste poolt armastatud koerapreili jõuab Saku Suurhalli muusikalise etendusega „Lotte ja vana õunapuu saladus“ ning me lubame, et kõik saavad kogeda Disney-show’de mastaabis lava ja produktsiooni, kus koeratüdruk Lotte ja teda ümbritsevad sõbrad avastavad end ootamatutest seiklustest ja veel põnevamatest lahendustest.

Lotte-teksti on kirjutanud loomulikult Janno Põldma, kunstnikud on Heiki Ernits ja Iir Hermeliin, muusika eest vastutab Priit Pajusaar, lauludele on sõnad kirjutanud Leelo Tungal.

Lavastab Ain Mäeots.

Osades: Gerli Padar, Mait Malmsten, Vallo Kirs, Sepo Seeman, Jan Uuspõld, Elina Nechayeva, Priit Strandberg, Klounid Kop ja Kop Piip ja Tuut Teaterist, perekond Vaherite õhuakrobaadid jt.

Koreograaf: Britt Kõrsmaa

Lotte on ideaalne kangelane, kes meeldib nii lastele kui vanematele – ta on lahke, südamlik ja alati siiras kamba hing! Uues Lotte-etenduses unustavad lapsed ja nende vanemad korraks kõik muu ning saavad võimaluse sukelduda muinasjutuliselt sooja maailma.

Kogu perele elamusterohket vaatemängu pakkuvas etenduses on laval juba Lotte-maailmast tuttavatele tegelastele lisaks orkester, laulukoorid, klounid, mustkunstnik ja veel teisi üllatajaid. Ja loomulikult vana õunapuu, mis peidab endas suurt ja ootamatut saladust.

Hinnainfo (lõpphind koos Piletitasku ja Saku Suurhalli teenustasudega)

PARTER /// Pilet 55€. Laps (4-18 eluaastat)/pensionär (vali ostes soodustus) 45€

I TASAND /// Pilet 45€. Laps (4-18 eluaastat)/pensionär (vali ostes soodustus) 35€

II TASAND /// Pilet 35€. Laps (4-18 eluaastat)/pensionär (vali ostes soodustus) 29€

Sülelaps kuni 3-aastane (k.a.) 0€. Võimalike Covid19 piirangute täitmiseks palume osta sülelapsele 0€ pilet.

Piletid müügil ka toimumise päeval Saku Suurhalli kassas. 

RESTORANI PILET 89€

Restoranipileti hind sisaldab pääsu üritusele, istekohta 4-kohalises lauas ja buffet-õhtusööki 30 € vääringus. Kõik lauad restoranis on 4-kohalised ja kõigile piletiostjatele on tagatud võrdselt hea nähtavus lavale. Restoranipiletiga sissepääs majja B1 tähistusega pääslast, kus toimub registreerimine lauda. Pileti maksumus ei sisalda jooke; neid on võimalik igal külastajal oma soovi kohaselt täiendavalt kohapeal juurde osta. Menüü koosneb eel-, pea- ja magusroogade valikust.

Ratastoolikohad asuvad sektorite 102 ja 103 taga asuval alal (12 kohta).
Saatja pääseb üritusele tasuta, kuid seda ratastoolis külastajat abistaval eesmärgil. Ratastooli saatjale ei garanteerita istekohta publikualas. Ratastoolipileteid on võimalik osta kirjutades [email protected]. Sissepääs ratastooliga: Saku Suurhalli B1 pääslast.

Kõikide Saku Suurhallis toimuvate sündmuste hinnad sisaldavad teenustasu 0.90€/ pilet, mis suunatakse ettevõtte keskkonnasäästlikusse arengusse.

 
Tulevasi üritusi pole