Nouvelle Vague + Gram-Of-Fun

NB! BÄND SAABUB JA SÜNDMUS TOIMUB!

Sea tantsukingad valmis! Tallinnas annab suvise vabaõhukontserdi prantsuse kultusbänd Nouvelle Vague. Lisaks neile annab suviselt vinge kontserdi ka Gram-Of-Fun ning muusikalist meeleolu loob DJ Andres Uibo. 

AJAKAVA

20.00 Kiirtestimist punkt avatud. Kiirtest: 8€

20.30 Uksed 
21.30 Gram-Of-Fun
22.30 Nouvelle Vague
00.30 LÕPP

Klubi Laev alale tagab sissepääsu üks järgnevatest tingimustest: 

-       vaktsineerimiskuuri läbimise tõend

-       COVID-19 põdemise tõend

-       negatiivne PCR-test

-       kohapeal tehtud negatiivne antigeeni kiirtest (hind 8€)

NB! Kõik eelnimetatud tõendid tuleb esitada koos isikut tõendava dokumendiga. Tõendi saab igaüks endale alla laadida või välja printida patsiendiportaalist www.digilugu.ee. Sündmusele pääseb ka kuni 48h varem tehtud antigeeni kiirtesti või kuni 72h varem tehtud PCR-testiga.

Kui kiirtest on negatiivne, saab külastaja vastava käepaela, mis tagab talle õhtul koos kontserdipiletiga sujuva sissepääsu sündmuse territooriumile. Positiivse testi korral tuleb lahkuda eneseisolatsiooni ja võtta ühendust perearstiga! Kohapeal tehtud positiivse kiirtesti korral tagastab korraldaja piletiraha.

22. augustil annab Tallinnas klubis LAEV meeleoluka vabaõhukontserdi armastatud prantsuse pop-jazz kollektiiv Nouvelle Vague. Pea kahetunnine muusikaline rännak pakub kuulajaile kaasahaaravaid töötluseid legendaarsetest rock- ja punkhittidest nagu “Dancing With Myself”, “In a Manner of Speaking” või “Too Drunk to Fuck”. Lisaks Nouvelle Vague'ile astub üles ka Gram-Of-Fun ning muusikalist meeleolu loob DJ Andres Uibo. Piiratud koguses pääsmed Piletitaskus!

1960ndate aastate uue laine kinost inspireeritud Nouvelle Vague on ülemaailmselt tuntud oma oskuslike rock- ja punkhittide töötluste poolest, pakkudes seejuures kaasahaarvaid tõlgendusi The Cure'i, Joy Divisioni, Billy Idoli, Blondie ja paljude teiste orginaallugudest. Koosluse tähelend sai alguse 2003. aastal, mil bändi loojatel Oliver Libaux'l ja Marc Collinil tekkis pealtnäha hullumeelne idee seada Joy Divisioni legendaarne hitt “Love Will Tear Us Apart” bossa nova võtmesse. Juba õige pea, kõigest kaheksa kuud hiljem sündis bändiga sama nime kandev esimene album Nouvelle Vague. 

Varasemalt Eestit mitmeid kordi külastanud Nouvelle Vague on tänaseks päevaks avaldanud viis täispikka albumit. Muu hulgas on Nouvelle Vague'i koosseisus üles astunud pea tosinkond naisvokalisti, kes loovad lavasõust tõelise elamuse andes endast kõik nii lauldes kui tantsides. 

Hinnainfo:

Very Early Bird - 23€ (esimesed 100 piletit!) VÄLJA MÜÜDUD

Early Bird - 29€ VÄLJA MÜÜDUD

Regular Bird - 35€

Late Bird ja kohapeal - 39€ 

Kontsertpakett ööbimisega kahele - 169€ 

 

Pakett sisaldab: 

- 2x pääset Nouvelle Vague + Gram-Of-Fun kontserdile

- öö kahele superior-klassi hotellis L'Embitu comfort-klassi toas, millega kaasnev spaa- ja lõõgastusala sissepääs ning rikkalik hommikusöök katuserestoranis ROOF

Sündmus toimub 22. augustil Tallinna populaarses klubis nimega LAEV. Uksed avatakse 20.30.

Tuginedes Tarbijakaitse- ja Tehnilise Järelvalve Ameti (TTJA) 5. augustil väljaöeldud avaldusele, siis kontsertide ja etenduste külastajad, kes oma nakkusohutuse tõendamata jätavad piletiraha tagasi ei saa. Rohkem infot TTJA avalduse kohta leiab: https://bit.ly/37wrAhv

 
Нет предстоящих мероприятий