Koroonakonverents 2

Taas tuleb EPLi koroonakonverents: fookuses vaktsineerimine, kommunikatsioon, juhtimine, sport, kultuur, pangandus

16. septembril võõrustab Eesti Päevaleht teist koroonakonverentsi ja sel aastal keskendutakse teemadele ning inimestele, kes viimase 12 kuu jooksul enim viiruse tõttu kannatanud, olnud rambivalguses või trotsinud kriitikat.

„2020. aasta sügisel, pärast esimest koroonakonverentsi, uskusime, et korraldame ka tänavu samasuguse ürituse, kuid meil puudus igasugune teadmine, milline on viiruse mõju järgmise aasta jooksul – kas ja kui mõjusalt tulevad uued lained või kas ühiskond avaneb kiiremini või hoopis langeme veel sügavamale kuristikku,“ lausus Eesti Päevalehe ja Delfi peatoimetaja Urmo Soonvald. „Oleme igal juhul aasta üle elanud ja ma julgen öelda, et hirm oli küll suur, aga reaalsus… talutav. See on vist selline sõna, mis võtab kokku kõik emotsioonid. Tõsi, oli tegevusalasid nagu turism, meelelahutus-sport-kultuur ja veel mõni, mis kiratsesid kohutavalt. Kindlasti on nemad ka meie 2021. aasta konverentsi üheks fookuseks.“

Tänavu keskendub Eesti Päevalehe koroonakonverents suurlinnade koroona-võitlusele, vaktsineerimisele, juhtimis- ja kommunikatsiooniküsimustele, spordile ja kultuurile ning meelelahutusele laiemalt, ITle, pangandusele, samuti neile ettevõtetele ning valdkondadele, kes ka eelmisel aastal konverentsil sõna võtsid.

Septembris toimuvale konverentsile on tulemas ka esinejad välismaalt, linnadest ja organisatsioonidest, kes pidanud viiruse tõttu võtma kasutusele erakordsed meetmed, muutma miljonitele inimestele rutiinseid tegevusi ja samas püsima elus ning konkurentsis.

Arve alusel tasumiseks kirjutada: [email protected]

 
Нет предстоящих мероприятий