Pärnus, Kurgo Restoranis ühendavad jõud 2 täiesti eriilmelist kokka. Meie hobikokkamisest hoo sisse saanud peakokale tuleb kaheks päevaks kööki külla kokk, kes pärjatud nii Michelini tärni kui Soome parima koka tiitliga. Üheskoos valmistavad nad Teile meeldejääva 6-käigulise menüü, mis pakatab maitsetest ning armastusest tooraine ja toidu vastu.
Kim Päivästö on endine Michelini tärniga peakokk ja 2021. aasta Soome parim kokk. Kimil on üle 17 aasta professionaalset kogemust üle Euroopa, töötades 1- ja 3-tärni Michelini köökides. Näiteks Gordon Ramsay Petrus Londonis ja Hertog Jan (*) Belgias.
Enne Eestisse tulekut oli Kim Helsingis restoranide Demo ja Inari peakokk.
Jarno Nittim on põline hobikokk, kelle kokanduskarjäär sai hoo sisse peale MasterChef Eesti esimeses hooajas osalemist. Nüüdseks on Jarno Kurgo Restorani peakokk ning juba oma esimesel aastal Pärnu Restoranide Nädalal, valmisid Peakokkade Õhtusöögi tervitusampsud just tema taktikepi all. Jarnole meeldivad julged maitsed ja eksklusiivsed toorained ning oma toidukunstiga ei ole ta siiani veel kedagi külmaks jätnud.
Õhtusöögi hind on 99eur/külaline.