MAHAVOK - Vaatemänguline kontsert "Sähvatus"

Kolmapäeval, 26. juulil ja neljapäeval, 27. juulil Padise kloostri ja mõisa pargis
 
MAHAVOK - VAATEMÄNGULINE KONTSERT "SÄHVATUS"
HEINI VAIKMAA 65
 
Erikülalised SIIRI SISASK ja MAUNO MEESIT
 
KVADROHELI / VIDEO / VALGUSEFEKTID
Südaööl võimsad videomapping valgusmängud kloostri ajaloolistel müüridel
 
Ansambel Mahavok kutsub Teid 26. ja 27. juulil Padise kloostri ja mõisa parki väga erilisele suurkontserdile. Seekordne sündmus toimub esmakordselt väljas, sest mullu kippus kloostri kiriku saal taas väikseks jääma. Mahavok võtab sellega ka oma kontsertsarja MAHAVOK PADISE KLOOSTRIS kokku - tegemist on ansambli kahe päris viimase kontserdiga Padisel.
Suurejoonelisel kontserdil kuulete vabas õhus kvadrofoonilist heli, mis on ilmestatud võimsate valguse ja video efektidega. Kontsert kulgeb südaöösse, mil näete eredaid video ja valgusmänge kloostri ajaloolistel müüridel. Valguskunstnik on Rene Jõhve, videomappingu loob Kati Jägel, video tuntud loodusfotograaf Sven Zacek ja Taavi Vaikmaa. See kontsert on Mahavoki viimaste aastate suurim ja tehniliselt keerukaim väljakutse, mille taolist seni pole Padisel ega siinkandis varem korraldatud. 
Soolokavadega loovad alustuseks meeleolu SIIRI SISASK ja MAUNO MEESIT (Sinine). Vaheaegadel saab nautida suupisteid ja jooke ning avastada ilusat Padise kloostri ja mõisa ajaloolist ümbrust. Lisaks Mahavoki tuntud muusikale kuulete ka spetsiaalselt selleks kontserdiks loodut. Ühtlasi tähistame ka Heini Vaikmaa 65. juubelit.
Väravad avatakse mõlemal õhtul kell 20.00, esimene esineja alustab kell 21.00, kontsert lõpeb pärast südaööd.
 
Piletiinfo: 
Sooduspilet 29€ (limiteeritud kogus)
Eelmüügipilet 34€ 
Noortepilet (7-12 k.a.) 19€*
*soodustuse saab valida ostukorvis olles
 
Tulevasi üritusi pole