KURVILISE TEE LEGENDID

Esmakordselt pääseb filmi esilinastusele ka piletiga! “Ott Tänak - The Movie” tegijatel on valminud uus 80ndate ajastufilm Eesti autoralli kuldsemast kümnendist, “Kurvilise tee legendid”. Võiks ju arvata, et just autoralli maailmameistrite Ott Tänaku ja Martin Järveoja vägiteod maailmas on süstinud eestlastesse rallilembuse. Tegelikult sai autospordivaimustus alguse juba ENSV aegadel – ralli oli populaarne ja rallisõitjad olid staarid. Eestlased olid 80ndatel nii kiired, et NSV Liidu koondises sõitis igal hooajal mitu meie ekipaaži.

Terve kino Cinamon T1-s on sel õhtul ainult “Kurvilise tee legendide” päralt. Kell 18:00 algab kinoalal kohtumine 80ndate tippsõitjate ja kaardilugejatega, kellega vestleb Kalev Kruus. Kõigil pileti ostnutel on võimalus legendidega koos fotoseina ääres pildistada ja neilt autogramme küsida. Kinoalal on väljas ka filmi peategelaste kunagised ralliautod, originaalkujul taastatud Lada VFTS-id ja T1 esimesel korrusel ilutseb taastatud hooldusbuss Avia. Orienteeruvalt kl 19 algab film kõikides Cinamoni saalides.

Sterotek Filmi käest on väga palju kordi küsitud, et kas kuidagi esilinastusele ka saab, tahaks kunagiste rallilegendidega kohtuda. Filmitegijad otsustasid publiku soovile vastu tulla. 

Film on tänapäeva maailmale kohaselt tempokas ning pakub emotsionaalseid ja põnevaid hetki igale põlvkonnale. 

Pileti hind 15.-

Pileti hind 30.- on topelt tool, kus istekohti on kahele. 

 
Tulevasi üritusi pole