DINNER & DANCE sõbrapäeva pidu koos NOEP-iga @ Viirelaiu Saatkond 17.02.2023

DINNER & DANCE sõbrapäeva pidu koos NOEPiga

Tunned, et pole ammu väljas käinud ja tahaks näha sõpru või leida sõpru (loe: kaaslast), siis ehk see on midagi sinu maitsele. Loome ühe erilise ürituse just sulle!

Nendele, kes tahavad gurmeed, oleme me mõelnud välja 5-käigulise õhtusöögi ja head veinid. Nendele, kes tahavad lihtsalt tantsida ja seltskonda nautida, saavad tulla tantsima.

Miks me taas NOEPi kutsume on see, et esimene kord täitusid kohad imeväel ja paljud jäid ukse taha. Seega on meilt küsitud, et kas ja millal me uuesti peo teeme. Ja siin see on! Eelmise korra vibe on siiamaani meeles ja NOEP on ikka legendaarne looja ja muusikavõlur –  nagu flöödiga fakiir, kes paneb iga hinge tantsima.

Tule koge head vibe, ilusaid inimesi, gurmeed ja NOEPi!

AJAKAVA:
18:30 avame õhtusöögi külalistele Saatkonna uksed
19:00 alustame õhtusöögiga
22:30 avame uksed peokülalistele

PILETID:
Pilet + õhtusöök 129 €
Pilet + õhtusöök + veinipakett* 168 €
Peopilet 15 € (sissepääs alates kell 22.30)

*Veinipakett 39 € (5 valitud veini vastavalt toitudele)

---------

Väike maaliline saar Viirelaid, mis asub Muhu lähedal, on juba kuulsust kogunud tänu oma oivalistele õhtusöökidele ja ebatavalistele temaatilistele üritustele. Nüüd on selle maagilise puhkusesihtkoha meeskond avanud saare esinduse Tallinnas! Viirelaiu Saatkond on uus, kaunis ja atmosfääriline koht, mis särab eredalt teiste Tallinna pidulike paikade seas. Ole üks esimesi, kes seal on!

 
Tulevasi üritusi pole