Festival Sack von Sound - EWERT & THE TWO DRAGONS + KRISTJAN JÄRVI ja ÜENSO ORKESTER

Draakonid annavad erakordse kontserdi koos Kristjan Järvi ja ÜENSO orkestriga

Festivalil Sack von Sound astub erilise kontserdiga üles Eesti armastatud bänd Ewert and The Two Dragons, kellega koos on laval Kristjan Järvi ning ÜENSO orkester. Ansambel on avaldanud neli stuudio albumit: The Hills Behind The Hills (2009), Good Man Down (2011), Circles (2015) ning Hands Around the Moon (2018).

Augusti suurkontserdi teeb eriliseks Kristjan Järvi ja ÜENSO orkester, mis aitab muusikal kõlada uues seni kuulmatus kuues ning võimsamalt kui kunagi varem. Terve kontsert toimub sümfooniaorkestri saatel, muusikale on lisapanuse andnud mitmed eesti heliloojad ja muusikud. Heliloojateks on Ülo Krigul (ansamblist Singer Vinger), Tauno Aints (kultusansamblist Genialistid), Andrus Rannaääre (Gerli Padar & The Moon) ning Tõnu Kõrvits. Vaata ka 2015. aasta Eesti Muusikaauhindade Ewert and The Two Dragons esitlus koos ÜENSO orkestriga: SIIT. Kes külastasid festivali eelmisel aastal teavad, mida oodata.

 

Ewert and The Two Dragons sotsiaalmeedia:

Facebook

Instagram

Festivali kõikidele kontsertidele on müügil piiratud arv pileteid ja korraldamisel lähtutakse Eesti Vabariigi koroona aja piirangutega seotud reeglitest.

sackvonsoundfestival.sakuke.ee    

 
Tulevasi üritusi pole