Rakvere Funkfest 2021

Rakvere Funkfest on Eesti festivalide maastikul uus nähtus, kinnitades tänavu suvel kanda ühepäevase superprogrammiga!

Festivalil astuvad üles vabariigi funkimad live bändid, kelle hulgas on funki sõprade lemmik Lexsoul Dancemachine, hitivabrik Gram-Of-Fun, eestikeelse funki edendaja Arg Part, alternatiivse funki meister Kenors ning funk ja souli maastiku uus tulija Reti Niimann, kes teeb oma uue bändiga debüütkontserdi!

Lisaks praeguse aja kõvemate funkbändide armastajatele võivad rõõmustada kõik vana hea Genialistide fännid. Nimelt taaselustab Rakvere Funkfest Eesti Rahva palavalt armastatud grupeeringu loomingut Genialistide tribüütkontserdiga!

Soodne pinnas Vabariigi kõige gruuvikama muusikafestivali tekkeks on tingitud värskelt uue ilme saanud Rakvere Vallimäest ning särtsakate muusikasõprade vastupandamatust kihelusest live-pillide rütmis mõnusalt gruuvida.

Hinnainfo:

∙ 24€ - festivalipäeval 24.07

∙ 25€ - kohapeal 

Festivalibuss

Rakvere Funkfestile saab ka festivalibussiga! Buss väljub Tallinnast Balti Jaamast kell 15.30 ning alustab sõitu tagasi Rakverest Tallinna pärast Lexsoul Dancemachine kontserti. (Pärast südaööd). Edasi-tagasi pilet maksab 10€ ning selle saab osta siitsamast piletitasku keskkonnast! Kiirusta, sest kohti on piiratud arv! NB! Bussipilet ei taga festivalile pääsu, festivalipilet tuleb osta eraldi!

Telkla 

Funkfestil on ka valvega telkimisala. Telkimisala asub mõnesajameetri kaugusel Rakvere Vallimäest - Süsta tiigi pargis. (Silla ja Kastani tn ristil). Telklapääse maksab 5€. Telklapileteid on piiratud arv, seega mõistlik on osta eelmüügist siitsamast piletitasku lehelt! Telkla avatakse kell 16:00.

 
Tulevasi üritusi pole