Lottemaa teemapark 2021

Pärnumaal Reiu külas on üks müstiline koht, kus saavad kokku muinasjutulisus ning reaalsus, kus kaob ajataju ning suunurgad on kui võluväel vaid ülespoole. See on koht, mis tõmbab magnetina nii suuri kui väikseid, nii poisse kui tüdrukuid.

Loomulikult on see koht LOTTEMAA!

Lotte joonisfilmidest, muusikalidest ja raamatutest tuttavasse teemaparki jõuab nii rongiga kui jalutades. Külalisi ootavad erinäolised ja sõbralikud tegelased – jänesed, koerad, kassid, suslikud ja paljud teised. Kõigil neil on erinev maailmavaade, temperament ning roll külaelus aga kõik nad õpetavad lapsi keerukatest asjadest sotti saama läbi oma suu, silmade ja huumori.

Tegevusi jagub kõigile. Saab lustida loo peategelaste Lotte, Bruno ja Albertiga, meisterdada Oskariga, õppida aiatarkusi Annaga, musitseerida Paulaga, sportida Matiga, vaadata terve perega lustakaid teatrietendusi, nautida keskpäevast kontserti, seikluspargis ennast proovile panna ning külastada Leiutajateküla elanike vahvaid kodusid, kus leidub palju põnevaid leiutisi.

Soojal suvepäeval saab suurest seiklemisest puhata ja kosuda näiteks rannal lesides või Rannakohviku terrassil einestades. Avatud on Arturi pood, kust saab kaasa osta vahvat päeva meenutavad suveniirid.

Soovitame külastamiseks varuda VÄHEMALT 4 tundi, et kogu programmist osa saada ja kõik leiutised ning atraktsioonid üle vaadata.

 
Tulevasi üritusi pole